Information

Tydligt och tidlöst

Företaget Kallholmen har funnits i snart trettio år och har sitt ursprung på Kallholmen, en halvö i Skelleftehamn utanför Skellefteå. Företagets tillverkare finns idag utspridda över hela Västerbotten men själen och hjärtat finns kvar på Kallholmen.

Kallholmen formger och producerar tidlösa möbler i fyra olika möbelserier som var och en har sitt unika formspråk. Romantiska Herrgården, stilrena Prästgården, lantliga Rosgården och klassiska Solgården. Möblerna målas i två standardfärger, kritvit och antikvit men andra kulörer målas på beställning. Tillsammans med våra snickerier och vårt måleri värnar vi om god kvalitet i alla produktionsled. Från valet av råvara till utförande, ytbehandling, montering och packning.

För oss på Kallholmen är vår norrländska produktion grunden till vår identitet. Vi tror på våra norrländska skogar som ger oss ett bra råmaterial att arbeta med och vi tror att det vilar något unikt i det lokala hantverket som funnits i flera hundra år. Med produkter från Kallholmen får du möbler som lever över tid.

Välkommen till Kallholmen.