Solgården

Vår lantliga serie i generositetens tecken med en god kvalitet

Inbjudande möbler som har tid att umgås och som ger ett gediget intryck utan att bli skrytsam. Möblerna i vår serie Solgården har en utsökt balans mellan en stilfull enkelhet och en påkostad generositet. De är våra mest exklusiva stilmöbler, som med sina väl tilltagna mått ger dig en möbel med rejäl kvalitet. Solgårdsserien har möbler till matrummet, sovrummet, vardagsrummet och hallen. Möblerna tillverkas i Norrland av god kvalité, i furu och björk. Det ger dig en möbel att leva med under en lång tid.

Utsökta solgården

Serien har ett fylligt toppkrön som ger karaktär och pondus åt möblerna. Solgårdens möbler är lika som Rosgården men de har släta fyllningar på lådor,dörrar och sänggavlar i tre vackra, vita kulörer samt svart. En lantlig serie till alla rum.

Vackra beslag

Våra knoppar, gångjärn och krokar är tillverkade i antikoxiderad mässing. Solgårdens knopp är i form av en liten ögla. De stora skåpen har diskreta nyckelhål med en vacker nyckel.

Somna som en kung

Föredrar du enkla utsmyckningar men vill inte ge efter i form och material är Solgårdens sängmöbler med släta detaljer något för dig. Sängborden och sänggavlarna skapar ett sovrum med ett lugn att längta till.