Rosgården

Vår lantliga serie i generositetens tecken med en god kvalitet

Inbjudande möbler som har tid att umgås och som ger ett gediget intryck utan att bli skrytsam. Möblerna i vår serie Rosgården har en utsökt balans mellan en stilfull enkelhet och en påkostad generositet. De är våra mest exklusiva stilmöbler, som med sina väl tilltagna mått ger dig en möbel med rejäl kvalitet. Rosgårdsserien har möbler till matrummet, sovrummet, vardagsrummet och hallen. Möblerna tillverkas i Norrland av god kvalité, i furu och björk. Det ger dig en möbel att leva med under en lång tid.

Lantliga Rosgården

Serien har ett fylligt toppkrön som ger karaktär och pondus åt möblerna. Rosgårdens möbler finns att få i smalrandigt utförande i tre vackra, vita kulörer samt svart. En lantlig serie till alla rum.

Stuva, stäng och göm

Den vackra och praktiska klädbyrån hjälper dig hålla ordning i hemmet. Med sina rejäla lådor finns det plats för allt du behöver gömma undan för att behålla harmoni i alla hemmets rum.

Vakna som en drottning

Sovrummet är det rum vi spenderar mest tid i och förtjänar lite extra lyx och omtanke. Rosgårdens sängmöbler, med smalrandig utsmyckning, ger dig det lilla extra att njuta av på morgonkvisten.

Ståtliga skåp

Rosgårdens skåp har en inbjudande karaktär där möbeln blir en mittpunkt i ditt hem. Genom att kombinera våra skänkar med överskåp kan du skapa en möbel som passar just för dig.

Bord för kreativitet

Rosgårdens skrivbord ger plats för din kreativitet och gör arbetet lite extra roligt. I Rosgårdsserien ingår även matbord och vardagsrumsbord som inbjuder till en avslappnad gemenskap.

Välkomnande hyllor

Rosgårdens hyllor i olika utföranden har flera användningsområden. De kan hälsa dig välkommen hem eller komplettera din sovrumsinredning. Hyllorna är praktiska med krokar, klädstång eller hylla.

Sesam öppna dig

Våra knoppar, gångjärn och krokar är tillverkade i antikoxiderad mässing. Rosgårdens knopp är i form av en liten ögla. De stora skåpen har diskreta nyckelhål med en vacker nyckel.

Stolar

Våra stolar är inspirerade av vårt svenska arv och finns i många olika stilar och utföranden för att passa just ditt hem. Vilhelminastolen har namngett Rosgårdsserien med en vacker utsirad ros högst upp på ryggen.

Hemmets hjärta

Kallholmen har bord för varje tillfälle, den stora släktmiddagen, morgonkoppen, fredagsmys i soffan eller den kreativa processen. Kallholmen ger dig bord att mötas och minnas vid.