Prästgården

Med ett stilrent formspråk som andas enkelhet

Rena linjer som förstärker känslan av en noggrann kvalitet. Möblerna i vår serie Prästgårdens möbler är tidlösa och förmedlar en känsla av frid. Med sitt sparsmakade intryck passar möblerna in i varje hem, vare sig din personliga stil är influerad av retro, industri eller vintage. Prästgårdsserien är komplett med ett brett sortiment av både möbler och inredningsdetaljer som passar sovrum, matrum, vardagsrum och hall. Möblerna tillverkas i Norrland av god kvalité, i furu och björk. Det ger dig en möbel att njuta av i enkelhet.

Stilrena prästgården

Möblerna är utsmyckade med en halvstav runt bordsarg och dörrblad som ger ett sparsmakat intryck. Du väljer mellan glasade eller täckta luckor i tre vackra, vita kulörer samt svart. En tidlös serie med ett enkelt formspråk.

Klädskåp i enkelhet

Vackra och enkla skåp som med sitt stilrena formspråk hjälper dig att skapa harmoni i hemmets alla rum. Med vårt stora utbud, med unika lösningar och funktioner ger vi dig möjlighet till en flexibel förvaring.

Godmorgon min sköna

Sovrummet är för många en plats för lugn och vila. Med Prästgårdens renhet och enkelhet hittar du lätt din inre harmoni. Frukost till din sköna serveras enkelt på vårt sängskåp med praktiska hyllor bakom dörren och en smidig utdragbar hylla.

Sparsmakade stilbord

Prästgårdens bord är dekorerade med sin halvstav och passar till många rum med sitt lugna intryck och sina många storlekar. Sidoborden är nätta och blir ett perfekt komplement i ditt övriga möblemang.

Klassiska klädbyrån

Ett hem ska inte bara vara vackert utan även praktiskt. Prästgårdens klassiska klädbyrå hjälper dig hålla ordning och ger dig ett harmoniskt hem att leva i med sin rymliga lådor och moderna funktioner.

Välkommen hem

Prästgårdens hatthylla ger dig ett välkomnande första intryck. Våra hyllor är inte bara en avlastningsplats utan en inredningsdetalj som kombinerar skönhet med funktion.

Fina knoppar

Våra knoppar, gångjärn och krokar är tillverkade i antikoxiderad mässing. Prästgårdens knopp är slät och rund och passar till det enkla formspråket.

Reflektera ljuset

Enkla, vackra speglar och lampetter i flera storlekar för alla delar av ditt hem. Prästgårdens lampetter lyser upp i alla miljöer, från marint till modernt.

Häng upp

Häng snyggt och smidigt upp dina kläder, smycken, handdukar eller annat på en av våra klädhängare. Klädhängarna finns i olika storlekar med krokar i antikoxiderad mässing.