Herrgården

En romantisk serie med pärlor, krön och utsökt form

Möbler som gläds över livet och ger en härlig känsla av svenskt sekelskifte men ändå mitt i nuet. Möblerna i vår serie Herrgården är inspirerad av svenskt 1700-tal och är nätta och lättplacerade i våra nordiska hem. Herrgårdsserien är komplett med ett brett sortiment av både möbler och inredningsdetaljer som passar sovrum, matrum, vardagsrum och hall. Möblerna tillverkas i Norrland av god kvalitet i furu och björk. Det ger dig en möbel som håller till nästa sekelskifte.

Romantiska herrgården

Möblerna har ett himmelskt formspråk med en pärlkant som ramar in, ger det där lilla extra och skapar en vacker helhet. Du väljer mellan glasade eller täckta luckor i tre vackra vita kulörer samt svart. En romantisk serie till alla rum.

Lantliga skänkar

Behagliga skänkar och byråer som passar lika väl i det romantiska matrummet som det lekfulla barnrummet. En avlastningsyta som förenklar och förskönar livet. Form och funktion i ett delikat möte.

Charmiga vitrinskåp

Underbara glasade skåp i romantisk stil som ger plats för ditt linne, dina böcker eller mormors gamla kaffeservis. Nätta, lättplacerade skåp som ger dig både praktisk förvaring och vacker utställningsyta.

Delikata skrivbord

Herrgårdens bord är dekorerade med sin pärlstav och ger charm till både kontor, matrum och sovrum. Ger plats för fridfull reflektion och umgänge.

Öppna tallrikshyllor

Herrgårdens hyllor passar i en lantlig och romantisk miljö. Tallrikshyllan är både vacker och praktisk. Gammalt eller nytt porslin, på tallrikshyllan får de alla visa upp sin rätta sida.

Himmelska sänggavlar

Vakna till en känsla av frid med sänggavel och sängbyrå från vår vackra serie Herrgården. Våra sängmöbler passar till allt från slott till stuga med sin stora variation.

Rosenknopp

Våra knoppar, gångjärn och krokar är tillverkade i antikoxiderad mässing. Herrgårdens knopp är utformad som en vacker ros.

Spegla ditt hem

Romantiska speglar i flera storlekar för alla delar av ditt hem. Herrgårdens speglar hjälper dig reflektera det tidlösa i livet.

Rosor och ornament

Dekorera dina möbler med vackra krön från Kallholmen. Krönen blir ett smycke som passar på både skåp och sänggavlar.